Tieroom.se

 1. Guide för att matcha bröstnäsduk med fluga/slips

  Guide för att matcha bröstnäsduk med fluga/slips

  Oj, vad många olika bröstnäsdukar, slipsar och flugor det finns att välja på! Det är inte alltid så lätt att veta hur man ska kombinera dem med varandra. Ska näsduken ha samma färg som slipsen eller en helt annan? Och hur ska man tänka med skjortan och kavajen? Det är tillräckligt för att skapa en rejäl huvudvärk hos vem som...
 2. Alla hjärtans dag - betydelsefulla presenter

  Kärlek behövs Alla hjärtans dag kommer som ett rosenrött brev på posten. Usch och fy för februariväder! Det är verkligen en tid på året då man önskar att man skulle kunna gå i ide, sova sig igenom hela månaden och sedan vakna upp pigg och glad i mars. Eller varför inte ta juni direkt? Kärlek behövs förstås året om, men...
 3. Att klä sig i t-shirt och blazer med bröstnäsduk

  Att klä sig i t-shirt och blazer med bröstnäsduk

  T-shirt och blazer med bröstnäsduk är en bra kombination för att få till en avslappnad och “vardaglig” stil. Se tre kombinationer att utgå ifrån.
 4. Var ska jag sätta min slipsnål?

  En fråga vi ofta får: var ska jag sätta min slipsnål? Vi är inte så förtjusta i stilregler, sanningen är sällan absolut när det gäller mode. Känner du dig bekväm är det schysst, är vårt motto. Men visst, vi kan ge en liten idé om hur förståsigpåarna tycker om slipsnålar/slipsklämmor.
 5. Att sköta sitt skägg är att vårda sin slips

  Att sköta sitt skägg är att vårda sin slips

  Att få till en perfekt slipsknut kan vara lättare sagt en gjort, men ju oftare du knyter och bär slips desto snabbare lär du dig bemästra konsten. Din personliga smak, tillfället och skjortan är faktorer som avgör vilken slipsknut och vilket mönster på slipsen du väljer. När du väl hittat rätt kan det vara läge att låta skägget få lite uppmärksamhet.
 6. Mönstret som alltid är mitt i prick

  Mönstret som alltid är mitt i prick

  Notch Imre får finna sig i att stå i bakgrunden när Notch Bilbo och Notch Austin visar upp sina prickar. En prickig slips eller fluga är aldrig fel – prickigt är på samma gång ett av de mest mångsidiga, säkra och snygga mönster du kan ha.
 7. Vardagskänsla med slipsar och flugor

  Vardagskänsla med slipsar och flugor

  Vi på Tieroom får ibland frågor om hur man kan ha slips och fluga på ett mer informellt sätt, så att det känns bekvämare att ha på sig i vardagen. Här kommer några förslag på hur man kan tänka om man vill ha kvar sina slipsar och flugor i vardagslivet utan att det känns för stelt eller snobbigt.
 8. Matcha blå slips med blå skjorta

  Matcha blå slips med blå skjorta

  Herrmodet är starkt förknippat med färgen blå. Man skulle kunna säga så pass mycket, att klädindustrin för män älskar blått. Färgen blå har många nyanser, allt från mörk marin till ljusa pasteller och blått kopplas starkt samman med stillhet och lugn.
 9. Linneslips till linneskjortan

  Linneslips till linneskjortan

  Sommaren må vara kort, i alla fall på våra breddgrader, men förhoppningsvis är den fullspäckad med soltimmar och värme. Vill man slippa ha det för varmt är det bästa tipset under sommaren att byta material på skjortan, från bomull till linne.
 10. Slips och bröstnäsduk till bröllopet

  Slips och bröstnäsduk till bröllopet

  Har du fått en inbjudan till bröllop eller har du själv bestämt dig för att äntligen säga ja? Vi har tagit fram några fina kombinationer med slips och bröstnäsduk som funkar fint till bröllopet.

Artiklar 1 till 10 av 40 totala

Sida