Om Tieroom

Tieroom är ett familjeföretag baserat i Uppsala. Vi startade 2005 med att sälja våra egendesignade slipsar. Efter ett tag vågade vi ta oss an även flugor och bröstnäsdukar. Numera kan du även köpa scarves och slipsnålar hos oss.

Vårt smala fokus gör att vi kan allt om dessa produkter. Varenda detalj har vi synat i sömmarna (bokstavligen...) och förfinat över åren. Resultat är produkter som inte bara ser bra ut utan också känns rätt och håller med tiden.

Vi matchar många dyrare märken vad det gäller känsla men inte på priset. Där ligger vi lägre! Med vårt fokus, våra volymer och vår smidiga e-handel lyckas vi hålla låga priser utan att tulla på kvalitet.

Förutom fantastiska produkter är vi extremt måna om våra kunder. Det betyder att vi levererar ordrarna blixtsnabbt, ofast så att de är hemma hos er nästa dag. Det betyder att vi svarar snabbt och omtänksamt på alla mail och samtal. Det betyder att vi alltid ser till att du som kund är nöjd!

Vi kan slipsar! Vi älskar slipsar. Vi är slipsar!

Lever vi inte upp till det här så finns jag, vår VD, alltid tillgänglig för att ställa allt till rätta. Jag tar gladligen också emot frågor om hur man knyter en slips, vilken bröstnäsduk som matchar bäst eller vad som helst annat. Tveka inte att maila mig på [email protected]

Niklas
VD och grundare
  • Niklas, VD Tieroom
    Niklas
  • Christian, Tieroom
    Christian