Retur och byten

Du har full ångerrätt i 60 dagar efter att du mottagit varan. Du kan självklart byta eller returnera dina varor om du inte är nöjd med din beställning.

1. Returformulär

Vid retur
Om du bara returnerar produkter, skickar du med kvittot som låg i paketet och kryssar där i rutan bredvid de produkter du returnerar. Vill du ha kvar ditt kvitto kan du be oss maila dig ett nytt utskrivbart.

Vid byte

Om du vill byta en eller fler produkter är det lättaste och snabbaste att lägga en ny order för dem du vill byta till och göra retur enligt ovan på dem du inte vill ha. Föredrar du att inte ligga ute med pengarna ser vi gärna att du skriver ut och fyller i vårt bytesformulär och skickar med till oss.

2. Adress dit du skickar retur och byten

Tieroom AB
Salabacksgatan 58
754 32 Uppsala

☞ Fyll i kvittot eller bytesformuläret och lägg den tillsammans med de varor du vill returnera eller byta ☜

3. Kontakta

Tveka inte att kontakta oss ifall du undrar något när du ska returnera eller byta varor. Vi nås lättast på email via [email protected]. Ifall du vill prata med oss på telefon så når du oss på 018-444 56 08.

Kom ihåg!

Vid retur eller byte står kund för returfrakten. Eventuella bytesprodukter skickas dock ut från oss gratis.

Man får prova på sina varor hemma men de ska utöver det vara oanvända och returneras i sitt originalemballage.

Om man har fått rabatt vid sitt köp (t.ex. vid köp av 3 eller fler) kommer detta dras av från återbetalningen om man vid retur hamnar under kraven för rabatten.

Retur och byten

COPYRIGHT 2009-2020 TIEROOM AB