Retur och byten

Retur och byten

Du har full ångerrätt i 60 dagar efter att du mottagit varan. Du kan självklart byta eller returnera dina varor om du inte är nöjd med din beställning.

1. Returformulär

Vid retur
Skicka med kvittot som låg i paketet och kryssa i rutan som är bredvid de produkter du returnerar. Har du inte kvar kvittot kan du be oss maila dig ett nytt utskrivbart.

Klistra på den förbetalda returlappen ovanför din adress om du använder samma emballage. Lämna i närmaste postlåda/postombud. Har du beställt en större order följer det med en returetikett med streckkod som du ska använda istället.

Fast pris för returen är 39 kr som dras av vid återbetalningen. Vill du använda eget porto går det självklart bra och då skickar du returen till adressen under punkt 2.

Vid byte

Om du vill byta en eller fler produkter är det lättaste och snabbaste att lägga en ny order för dem du vill byta till och göra retur enligt ovan på dem du inte vill ha. Föredrar du att inte ligga ute med pengarna ser vi gärna att du skriver ut och fyller i vårt bytesformulär och skickar med till oss.

2. Returadress

Använder du eget porto och inte vår förbetalda returlapp så använd denna adress när du skickar tillbaka dina produkter.

Tieroom AB
Stålgatan 8
754 50 Uppsala

3. Kontakt

Tveka inte att kontakta oss ifall du undrar något när du ska returnera eller byta varor. Vi nås lättast på email via [email protected]. Ifall du vill prata med oss på telefon så når du oss på 018-444 56 08.

Kom ihåg!

Vid retur står kund för returfrakten. Se ovan för pris.

Man får prova på sina varor hemma men de ska utöver det vara oanvända och returneras i sitt originalemballage.

Fyll i kvittot och lägg den tillsammans med de varor du vill returnera eller byta.