FRI FRAKT* – LEVERANS PÅ 1 DYGN*60 DAGAR ÖPPET KÖP

TARNA MINT klassisk slips

Klicka för större bild

Fler bilder

TARNA MINT klassisk slips
TARNA MINT klassisk slips
TARNA MINT klassisk slips
TARNA MINT klassisk slips
249,00 kr

Lagerstatus: 38 st I lager

Enfärgad mintgrön korgväv

  • Material: 100% vävd siden
  • Bredd: 8 cm
  • Längd: 150 cm
Köp fler, spar mer! Köp tre slipsar eller flugor så drar vi av 150 kr på din order. Köp fyra så drar vi 200 kr o.s.v. Gäller ej rea-produkter.
Beskrivning

Detaljer

Tarna Mint är en riktig partyslips, designad för skoj och hålligång. En stark färg som bär iväg dina tankar till en uppfriskande drink eller en av de där vykortslagunerna som får dig att drömma om semester. Den här mintfärgade skapelsen går särskilt bra ihop med riktigt ljusa kostymer. Ljusgrått funkar självklart utmärkt, men när du nu gått och valt en festslips kan du lika gärna gå hela vägen och välja vit kavaj. En blomma eller nål på slaget fulländar denna modecocktail.
Mer information

Mer information

Material 100% vävd siden
Bredd 8 cm
Längd 150 cm
Halsstorlek Nej

Feefo Reviews - Average 50% (2 reviews)

Datum Score Customer Comment Our Response
11-Jul-2018 Product:

Färgen på denna slips på datorskärmen stämde inte överens med hur den såg ut i verkligheten(slipsen var mer isblå än mintgrön), men jag kan omöjligt säga om det är min datorskärm som är "fel". Du sätter fingret på en av e-handlarnas största svårigheter. Oavsett hur mycket vi jobbar med att få färgen att överensstämma med verkligheten spelar skärmens kvalitet, typ, färgprofil, färginställningar och ljusinställningar alla in för vad varje person ser. Så det kan absolut skilja sig i din ände. Man... Read More.
23-May-2017 Product:

Excellent
Read more reviews on Feefo