studenten

Artiklar 1-24 av 57

Sida
per sida

Artiklar 1-24 av 57

Sida
per sida

Slips till studenten

Hitta den perfekta studentslipsen

Hos Tieroom hittar du den perfekta studentslipsen. Vare sig du är ute efter något klassiskt eller något mer spännande så finns det med största sannolikhet i vårt sortiment.

Vad bör man ha för slips på studenten?
Det finns inga tydliga riktlinjer angående vad som gäller. Man kan dock se vissa trender. Å ena sidan tycker många att man ska vara så proper som möjligt på denna stora dag och kör då med mörkare enfärgade slipsar. Å andra sidan tycker vissa att man ska visa glädje och fira sommaren genom att blanda några ljusa färger. Oavsett vilken sida du står på har Tieroom en slips för dig bland alla våra kollektioner.

Matcha med bröstnäsduk?
Matcha gärna din slips med en näsduk för att få den riktigt stiliga looken. Gå till vår sida för bröstnäsdukar och hitta den som matchar bäst. Du behöver absolut inte matcha med exakt samma mönster utan tex en klarröd näsduk till en mörk slips är ett klockrent alternativ.

Måste man ha slips på studenten?
Well, något annat vore en skymf mot hela dagen, om inte... man tar det sista riktigt speciella alternativet, flugan! Denna har växt kraftigt i popularitet på senare år och ger dig helt klart en look som sticker ut. På vår sida med flugor kan du välja bland över 300 varianter.

Studentfavoriter
Vi ser vad som är poppis i studenttider och våra designers har även egna förslag. Nedan har vi samlat detta urval. Vill du ha än fler alternativ kan du kika bland hela vårt enorma utbud i repektive huvudkategori, dvs slipsar, flugor och bröstnäsdukar.