BRÖLLOPSSLIPSAR

KLÄDER FÖR BRUDGUM

Bland Tierooms breda utbud finns det en slips för varje bröllop. Bläddare igenom alla våra produkter via kategori- eller färglänkarna nedan. Du kan också scrolla längst ner på sidan för att se några av våra mest populära bröllopsval. Hittar du inte vad du söker

Välj färgen du letar efter nedan

... och hitta din perfekta bröllopsslips!


Bröllopsslipsar från Tieroom

Grattis till ert kommande bröllop! Vi ställer gladligen upp med att hjälpa er hitta perfekta slipsen eller flugan till mannen för er viktiga dag. Bland våra mer än 500 mönster är det högst sannolikt ni hittar en som matchar brudens klänning, börllopets tema eller helt enkelt den där speciella looken ni vill ha till brudgummen.


Våra mest populära designs för bröllop är enfärgade i ljusa färger. Där kan vi erbjuda hela regnbågens toner att välja bland. Ska ni ha mönster har vi ett enormt urval där också. Paisley, blommor och prickar är väldigt populära.


Ska din best man eller best män ha samma mönster också så brukar det inte var något problem. Men skulle vi inte ha tillräckligt är det bara att maila så försöker vi lösa det i tid.


Ska barnen också var finklädda så har vi barnslipsar och barnflugor för åldrarna 3 till 13.


I våra senaste bröllopskollektioner Wedding Bells, Solid Spring och Ties of Love har vi tagit vår fleråriga erfarenhet och specifikt tagit fram mönster och färger vi tror funkar bra på bröllop.


För mer inspiration hittar ni nedan några av våra mest populära bröllopsmönster. Notera dock att dessa endast är en liten del av vårt urval. Gå till våra huvudkategorier slipsar, flugor och bröstnäsdukar för hela vårt utbud.

 

Populära bröllopsmönster

Filter
Shoppingalternativ
Färg
Mönster
Material

Bröllop

Sätt fallande sortering

1-24 of 59

per sida
Sida
Sätt fallande sortering

1-24 of 59

per sida
Sida
COPYRIGHT 2009-2023 TIEROOM AB