Alla modeentreprenörer behöver gå igenom sitt sortiment emellanåt, och rensa ut lite, ungefär som man behöver gallra i en rabatt eller skog så att det som är kvar får utrymme att växa eller för att du vill plantera något nytt. Resultatet av gallringen blir ofta en rea.

På samma sätt som vissa mönster säljer år ut och år in faller andra bara ut ur tidsandan av ett eller annat skäl. Förnyelse är helt enkelt ett självändamål ibland, så rean behöver inte vara att du vill bli av med en massa varor. Varje mönster i vår kollektion har någon gång skapats, valts ut och älskats av någon. Så att välja ut reavaror är mer en fråga om killing your darlings för oss.

Ibland får vi glada kundmejl – någon har funnit en slips- eller flugkärlek – och ibland har vi anledning att höja ett förvånat ögonbryn, eftersom det ganska ofta rör sig om en av de där designerna som inte har sålt så bra, ett mönster som bara råkade vara mitt i prick den personens smak. Vi tolkar detta som den mänskliga smakens femtio nyanser av grått, den underbara och sympatiska bredd som finns hos oss människor när det gäller modepreferenser. Om något mönster inte tycks passa majoriteten kan man oftast vara ganska säker på att det är helt perfekt för några specifika personer.

Det är därför man nästan alltid kan hitta nåt som träffar mitt i prick för dig på en rea.

Så kom och se vad du kan hitta på vår enda rea i år – innan någon annan hittar det före dig.

blog_tieroom_rea_sale_tie_slips