Archibald! Unikt samarbete med The Drones Club

Vi på Tieroom har länge varit favoriter av svenska stilkollektivet The Drones Club. Det visade sig för ett tag sen att de även gillade oss och vi har bollat olika idéer sedan dess. Ett väldigt konkret utfall är att vi nu släpper en produktserie helt designad av The Drones Club. Jag lämnar över ordet till våra vänner:

Jag upptäckte Teroom för ca ett år sedan. Efter en tids jakt efter ullslipsar, vilka skulle överensstämma med en rad kriterier som uppbyggnad, yttextur färg, mönster, men framförallt ett överkomligt pris, framstod ullkollektionen Notch som en skänk från ovan. 

Min vana trogen har jag vid upprepade tillfällen utsatt tierooms kreativa team för åsikter om de uppräknade önskemålen, och många tankar och idéer har bollats fram och tillbaka. Under slutet av förra året kläcktes till idén att jag skulle få utforma en egen modell tillsammans med Notch.

"Archibald", är utformad med de absoluta kostymbasfärgerna grått och blått i åtanke. Den går i mitt tycke även suveränt bra ihop med bruna toner. En lätt ruggad ullflanell i kombination med ett sobert, lagom rörigt rutmönster, signalerar ett medvetet val och diskret elegans.

Flugan har jag gett en aningen fylligare bredd för ett något mer uppkäftigt intryck. Flugan är ofta såväl ett tydligt statement, som ett mycket stilmedvetet val av accessoar. Den skall inte passera obemärkt.”

Archibald Mulliner

The Drones Club 

Varsågoda, här har ni Notch Archibald, designed by The Drones Club!

Archibald är en del av den nysläppta ullkollektionen från Notch, se Notch Ull 2012 för alla nya produkter.