Vilken slips man ska köpa är inte alltid så lätt. Ibland är det kanske lättare att följa med strömmen och köpa sånt man vet går hem där ute. Tieroom ställer därför härmed upp med sin kunskap över vlika slipsar vi tror sitter på flest män därute.

Baserat på feedback vi får och vår försäljning samt lite minst sagt ovetenskaplig statistisk analys av detta data och vår omvärld ger vi er härmed Sveriges Populäraste Slipsar över det senaste året.

 Notch Jarmo vit slips  Nr 1. JARMO 
En helvit riktigt stilren pjäs med en aning struktur för extra lyx. Användingsområdena för en vit slips är många (både roliga och tråkiga) varvid denna är ohotada etta.
 Notch Gino svart slips  Nr 2. GINO 
Stilrent igen med helsvart och små små nästan osynliga rutor. Inte helt oväntat med två basplagg längst upp i listan, de bör ändå finnas i var mans garderob.
 Notch Glen randig slips  NR 3. GLEN 
Klassiska slipsfärgen marinblått med lika klassiska ränder. Starkt för en inte enfärgad slips att ta pallplats.
 Notch Lancelot vinröd slips  Nr 4. LANCELOT 
Vinröda slipsen som räddat många galamiddagar och bröllop. Vinrött kan tyckas speciellt för att komma så högt upp men det är en grym matches-all-slips.
 Notch Irwin prickig slips  Nr 5. IRWIN 
Oväntat med bara en prickad i topp 10, väldigt många som hamnade strax utanför. Just denna har många mellanchefer där ute dragit på sig för lite extra uhhmpf.
 Notch Viking slips i guld  Nr 6. VIKING 
Allt från vinnande fottbolslag och guldbröllopare till självgoda knösusar har glidit omkring i denna kreation av äkta guld (där vi med äkta guld menar... gul siden).
 Notch Cosmos slips i grön plaid  Nr 7. COSMOS 
Den enda slipsen i topp 10 med ett något mer komplext mönster om än ett klassiskt sådant. Att den är döpt efter vår designers katt tror vi har betytt mycket för framgången.
 Notch Habib blå slips  Nr 8. HABIB 
En riktigt stabil sommarslips. Skimret man får av att blanda två blåa toner är nyckeln som lyfter denna upp i toppen.
 Notch Edward randig slips i blått  NR 9. EDWARD 
En stabil kan-inte-gå-fel-slips om man är osäker på vad man ska ha. Sålänge man inte har små ränder någon annanstans men det modet håller sig som tur ät mest till kostymer på brittiska öarna.
 Notch Laban turkos slips  NR 10. LABAN 
Gissar att denna matchat många fruars klänningar vid bröllop. Inte för att det är fel att ha den annars eller om man är en färgglad typ.
  Inte helt oväntat säljer dessa slipsar slut med jämna mellanrum men vi har precis fyllt på våra lager ordentligt så passa på innan de försvinner igen.