Har du fått en inbjudan till bröllop eller har du själv bestämt dig för att äntligen säga ja? Vi har tagit fram några fina kombinationer med slips och bröstnäsduk som funkar fint till bröllopet.

Slipstips inför bröllopet

Mörk kostym och en snygg skräddarsydd vit skjorta är ett säkert val och bra utgångspunkt. Lägg till en kostymväst så är du elegant, även när dansgolvet kallar och kavajen åker av för en stund. Skor och strumpor kan med fördel väljas noga och glöm inte att skorna ska putsas ordentligt innan avfärd! Nu är dags att lyfta fram din personliga stil! Som en generell regel brukar man säga att de flesta slipsar fungerar alldeles utmärkt med enfärgdad skjorta. Fickan på kavajen ska ha en bröstnäsduk så du undviker ett naket och tråkigt helhetsintryck. Bröstnäsduken funkar som en blickpunkt, så vi föreslår att du hittar något i slipsens färg och mönster som du matchar med bröstnäsduken, utan att för det välja exakt samma mönster.
slips-till-brollop

Snygga kombinationer av slips och bröstnäsduk till bröllop

Vidar-slipsen är en riktig partyprisse på jakt efter sköj! Ränder i beige taft & pastellrosa twill skapar en snygg kombination tillsammans med bröstnäsduken Hanas vita prickar.

Slipsen Khaled ger dig stil, finess och enkelhet i ett enda härligt paket och då räcker det fint med enkla vita bröstnäsduken Jarmo i kavajfickan.

Notch Khaled solmio Notch Khaled Valkoinen taskuliina Notch Jarmo
Hälsningar från den gröna planeten! Bröstnäsduken Ruairi med sina vänskapliga små blommor tillsammans med slipsen Antonios breda gröna och rosa ränder kommer garanterat charma alla.

Smala ljusorangea slipsen Ojin utstrålar självsäkerhet. Bröstnäsduken Towny komplicerar inte tillvaron. Vad mer kan man begära?

Notch Ojin Notch Towny Notch Towny
Bröstnäsduken Elwood är en perfekt blandning av gröna toner för din kavajficka. Tillsammans med slipsen Indianas breda ränder i vitt och röda nyanser snackar vi färgglad stilkombo.

Den diskreta rutstrukturen i enfärgad mörklila som karaktäriserar slipsen Chico gör att man blir mållös. Lägg till bröstnäsduken Price och de andra på bröllopet blir stumma av förundran!

Notch Chico Notch Chico Notch Price Notch Price