Kärleken finns i alla färger Kärleken finns i alla färger

Oj, då var det visst dags för kärlek igen. Alla hjärtans dag,  den 14 februari är det. Nu behöver ju varken kärlek eller omtanke någon särskild dag, men vad man än tycker om Alla hjärtans dag så är den en välbehövlig spark i baken för många av oss, en uppmaning att göra något vi gör för sällan: visa uppskattning för någon vi tycker om.

Var lite extra omtänksam! Gå på ett schysst evenemang ihop! Fixa en liten present eller middag till henom! Eller kramas bara lite extra länge, sådär som Bamse och Brummelisa gjorde.

Och tänk på att alla hjärtan behöver omtanke, inte bara din kärastes - fäders, morfäders, farfäders, söners, vänners....eller varför inte ovänners. Överraska dig själv och hitta en riktigt arg och bitter jävel och ge dem sitt livs överraskning - det kommer säkert uppskattas. Och mer kärlek i världen gynnar alla, och i ett argt hjärta kan inte kärlek gro. Så överraska vitt och brett - låt kärleken flöda, gärna med hjälp av oss.

Rött är ju den klassiska kärleksfärgen, men precis som alla människor är olika kan kärleken från Tieroom komma i siden, linne, ull eller bomull, stickat, grön, gul, blå, grön, svartblommigprickig, randig, rutig eller enfärgad. Och bröstnäsdukarna och flugorna finns i samma mönster och material (förutsatt att de finns i lager). Och glöm inte att alla våra mönster har ett namn är finns allt ifrån GilbertAndy och Noa till OscarOwe och Zlatan. Kanske finns namnet på just den du vill uppvakta i vårt sortiment. Använd sökfältet och våra sökfilter. Gesten är viktigare än färg och form när det gäller att nå fram till hjärtat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKärlek behöver verkligen vårdas. När vi går runt i vardagen och harvar i våra respektive livspussel är det lätt att glömma att så alla de små frön som kan växa till kärlek. En present är bara en av tusen saker man kan göra för att vårda relationen till någon annan. De viktigaste sakerna är naturligtvis gratis - att ge ett litet leende eller en kram, att göra den lilla tjänsten som någon trodde du hade glömt, att låta någon vara som de är. Låt Alla hjärtans dag vara det den kan vara - ett bidrag till att värma upp den där luften mellan er som kanske svalnat av trötthet, plugg, jobb eller stressiga dagishämtningar. Och när man vill uppvakta någon blir gesterna lätt lite för stora. En liten present är ofta precis lagom, som en utsträckt hand, ett litet leende eller en kram. Så ge lite kärlek med hjälp av oss här på Tieroom.