FRI FRAKT* – LEVERANS PÅ 1 DYGN*60 DAGAR ÖPPET KÖP

EDGAR klassisk slips

Klicka för större bild

Fler bilder

EDGAR klassisk slips
EDGAR klassisk slips
EDGAR klassisk slips
EDGAR klassisk slips
EDGAR klassisk slips
EDGAR klassisk slips
249,00 kr

Lagerstatus: 34 st I lager

Enfärgad, röd sammet

  • Material: Sammet (100% bomull)
  • Bredd: 8 cm
  • Längd: 150 cm
Köp fler, spar mer! Köp tre slipsar eller flugor så drar vi av 150 kr på din order. Köp fyra så drar vi 200 kr o.s.v. Gäller ej rea-produkter.
Beskrivning

Detaljer

Du är förmodligen mer van vid att sitta på vinröd sammet än att bära den runt halsen. Men vi skojar inte, sammet är hypertrendigt, och om du vill att din sammetsslips ska vara lite unik minskar chansen för varje dag. Sammetsslipsen Edgar ser ut som en miljon kronor och kommer definitivt att toppa din utstyrsel.
Mer information

Mer information

Material Sammet (100% bomull)
Bredd 8 cm
Längd 150 cm
Halsstorlek Nej

Feefo Reviews - Average 0% (2 reviews)

Datum Score Customer Comment Our Response
13-Sep-2018 Product:

En mörkröd slips på bilden, helt klarröd i verkligheten. Hej Victor, vi håller helt med om att den här bilden inte är 100. Färgåtergivning är trixigt, något kan se rätt ut på vår skärm, men kan ändå upplevas helt annorlunda på din skärm, pga faktorer som skärmens färgåtergivning, färgprofil, ljusinställningar mm. Men i det här fallet är jag benägen att hålla med... Read More.
01-Feb-2017 Product:

Materialet var inte som önskat Hej!
tråkigt att du inte gillade sammetsslipsen. Vi jobbar hela tiden med att förbättra våra produkter, så vi är alltid mycket tacksamma om du kan tänka dig att berätta lite närmare vad du inte gillade med slipsen. Sammet är ett poppismaterial vi precis börjat testa, så här är det extra intressant...
Read More.
Read more reviews on Feefo