WEDDING TIESWEDDING TIES

BRÖLLOPSSLIPSAR

Med Tierooms breda utbud har vi slipsar som passar varje bröllop. Följ våra kategorilänkar nedan eller scrolla ner till botten av denna sida för våra mest populära bröllopsval. Känn dig fri att kontakta oss om du inte hittar det du behöver eller har några frågor.

Handla efter kategori

BRÖLLOPSSLIPSAR FRÅN TIEROOM

Grattis till ert kommande bröllop! Vi gör gärna vad vi kan för att hitta den perfekta slipsen för din speciella dag. Bland våra över 500 mönster kommer du med största sannolikhet att hitta det du behöver för att matcha brudens klänning, matcha temat på ditt bröllop eller helt enkelt hitta den där speciella looken för brudgummen.

Våra mest populära mönster för denna stora dag är våra solids med bara en noggrant utvald färg. Vi kan i princip sortera ut dig med vilken del av regnbågen som helst. Om du vill göra mönster finns det ingen brist där heller. Design som vår Paisley, Flowers och Dots är mycket populära.

Om du är ute efter flera stycken till dina groomsmen finns de flesta av våra designs i stora mängder. Skulle vi inte räcka till är det bara att meddela oss så kanske vi kan producera mer i tid.

För alla barn som ska klä ut sig har vi också slipsar för åldrarna 3 till 13 och flugor för åldrarna 3 till 7. De flesta har samma design tillgänglig i vuxenstorlekar så att du kan få far och son att matcha snyggt. Hitta våra slipsar för barn här och våra flugor för barn här.

För att säkra de senaste bröllopsdesignerna, kolla in kollektionssidan för vårt senaste bröllopssläpp. Våra bröllopskollektioner är resultatet av kontinuerlig övervakning av bröllopsmode och bröllopstrender, analyser av kundfeedback och intern erfarenhet av vad som går bra på bröllop.

Om du inte hittar det du behöver eller har några frågor överhuvudtaget är du välkommen att kontakta oss.

För ännu lite inspiration, nedan är ett urval av våra mest populära bröllopsdesigner. Kom dock ihåg att de bara är ett litet urval av vad vi har. Gå till våra huvudkategorier slipsar, flugor och Bröstnäsdukar för vårt kompletta erbjudande.

VÄLJ EN FÄRG NEDAN

... OCH HITTA DEN BRÖLLOPSSLIPS DU SÖKER!

POPULÄRA BRÖLLOPSMÖNSTER  Visa alla slipsar