FRI FRAKT* – LEVERANS PÅ 1 DYGN*60 DAGAR ÖPPET KÖP

Kundomdömen

Hej Tieroom! efter ett och ett halvt dygn ligger näsduken i min brevlåda - WOW - har aldrig varit så nöjd med något företags service innan! Och så trevligt att packa upp paketet som var gjort med lite personlig touch. Här har ni en trogen kund som kommer sprida ryktet om er så mycket jag bara kan!
- Peter J, Jönköping

Kände mig tvunget att skriva och ge er cred för er service och hängivenhet! Kommer definitivt att rekommendera er för så många som möjligt, tack för att ni finns!
- A. Amin, Malmö

Ville bara tacka för bra service, snabb leverans och grymt snygga slipsar. Otroligt prisvärt!
- J. Forsman, Norrköping

Det är så sanslöst kul att se Ert sortiment och alla personliga och häftiga kommentarer :) Den här gången kunde jag bla inte motstå den läderliknande flugan TROTS att jag jobbar på bank. Något mer superkonservativt yrke tror jag knappast finns. Men det är då desto roligare att gå emot. Jag hoppas verkligen att Era affärer går riktigt bra så Ni vill fortsätta. Jag kommer i alla fall regelbundet handla hos Er då det är mycket bra kvalitet på prylarna - Ni håller vad Ni lovar om leverens och har alltid gjort det. Alltid. Det klarar nämligen inte några av Era konkurrenter varav en missade stort strax innan jul trots löfte om leverenstid. Och dessa var Sverigebaserade. (Skulle ha en fluga som jag inte hittade hos Er - så det var bara därför jag kollade hos annan - men fasen vad jag bedrog mig).

Allt gott till Er och maximalt möjligt kundnöjdhetsindex till Tieroom och hur Ni hanterar Er sida, sortiment o kunder :)
- F. Marner, Bromma

Stort tack för snabb leverans och vänligt bemötande. Helnöjd med flugan och näsduken. Hög kvalité och jättesnygga färger och framförallt bra pris.
- B. Enström, Valdemarsvik

Skickar ett mail-påskägg fyllt med uppskattning för dom roliga kommentarerna under produktbeskrivningarna, hur otroligt snabbt Ni levererar det som beställs (det har inte klickat en enda gång när jag handlat och jag har rejält med flugor på plats J från Tieroom/Notch) och sist men inte minst kvaliteten på det jag köper från Er. Har aldrig blivit besviken. Sist är det alltid en "mänsklig" hälsning på fakturan. Nu hoppas jag och önskar att Ni kommer vara kvar på marknaden länge - jag kommer i alla fall återkomma så länge Ni håller den här nivån på produkter och Er fina service. Så ska jag tänka i kundnöjdhetstermer blir det full pott 10 av 10 möjliga.
- Fredrik M, Bromma

Allt kom, och slipsen passade bra, festen var helt fantastisk! Jag måste få tacka er för god service, trevligt bemötande och snabb leverans, jag kommer att rekommendera er till andra.
- Maria G, Övertorneå

Tusen tack för snabb och bra service. Snyggt inpackat och slipsen är mycket fin. Sonen ska ha den på sig på en av dom bästa dagarna i livet "Studenten" Återkommer till er, när det blir mer slipsinköp..:)
- Weronica F, Kungsbacka

Vill bara säga att ni verkligen är grymma! Riktigt snygga slipsar till bra pris och med grym kundtjänst. Jag rekommenderar er till alla mina kollegor!
- Calle S, Uppsala

Fick flugan och slipsarna på nolltid! Riktigt nöjd med alla plagg förutom slipsen Luka som inte var så rejäl som jag hade hoppats.Den får de godkänt och de andra slipsarna och flugan får högsta betyg! Strålande service och bra produkter!
- Per C, Falun

Jag vill bara säga att jag fått mina slipsar och dom är fantastiska! Prisvärda, snygga och väldigt bra kvalité, speciellt om man ser till priset. Ni kommer få mina rekommendationer många gånger om!
- Dragan M, Stockholm

Tack för en schyst slips till ett förmånligt pris samt perfekt service! Kommer med all sannolikhet att beställa fler i framtiden.
- Alexander K, Malmö

Har aldrig någonsin blivit så professionellt bemött med snabba och ordentliga svar på mina frågor. Otroligt hjälpsamma och en fantastisk fluga ur ert mycket fina sortiment med grymma priser. Stort tack!
- Fredrik S, Göteborg

Hej! Tack för den fantastiska nya NOTCH ull-kollektionen! Jag beställde 4 oknutna ullflugor (Reinhold & Abner & Viggo & Asarias) på en gång, fick dem nästa dag i brevlådan. Dem är alla mycket fina, stegvis ställbara och av hög kvalitet. Jag skulle ha kunnat beställa dem alla ihop. Fortsätt gärna med sådana i fler mönster och gärna även kraftigare färger! Med vänliga hälsningar,
- Michael J, Linköping

Grymt snygg slips, Adolfon jag köpte av er! Tack för snabb leverans och bra service!
- Daniel S, Stockholm

Slipsarna var jättefina och av bra kvalitet.
- Peter S, Växjö

Fantastisk service. Beställde slipsarna på eftermiddagen, nästa dag hade jag dem i brevlådan.
- Olof N, Stockholm

Det här är mitt andra köp hos tieroom och det lär inte vara det sista. Kommer garanterat fortsätta uppdatera min garderob genom tieroom.
- Lennart P, Stockholm

Ville bara meddela att jag fick mina slipsar i tid och var super-nöjd med dem. Tack så mycket för den snabba leveransen och jag kommer säkert beställa av er igen å rekommendera er till mina vännner.
- Fredrik E, Linköping

Om servicen är så här bra och kvaliteten på slipsarna är bra kommer jag absolut att handla mer och rekommendera mina kollegor att handla av er. Riktigt bra etjänst och service!
- Andreas B, Göteborg

Tack för snabba svar på e-post och snabb leverans. Kanonbra och jag är jättenöjd med slipsarna också.
- Hasse P, Köping

Bröllop till helgen och ingen slips i matchande färg fanns att uppbringa. Hamnade på Tierooms hemsida och hittade direkt en som passade. Beställde och hade slipsen i brevlådan dagen före bröllopet. Tackar så mycket för detta och Tieroom har skaffat en återkommande kund!
- Jonas T, Ekerö

Ville bara tacka för en extremt bra och snabb service! är jättenöjd, kommer garanterat att handla av Er i framtiden! Fick slipsen dagen efter beställning!
- Michael A, Hedemora

Var och hämtade slipsarna igår och de var kanon. Ett plus för de förstorade bilderna på hemsidan som faktiskt visar slipsarna med rätt färger. Viktigt, eftersom man annars drar sig för att köpa, eftersom man inte kan se om det matchar. Jag är helt nöjd!
- Jonas F, Malmö

Tack för snabb leverans av slipsarna. Det var också roligt att de motsvarade bilderna väldigt väl. Kommer absolut att vara intresserad av att beställa från er nästa gång det är dags att köpa slipsar.
- Anders L, Norrköping

Mycket trevlig, lättöverskådlig sida att använda. Bra service, mycket snabb leverans! Gratis frakt! återkommande kund - väntar bara på att ni skall ta in bröstnäsdukar i ert sortiment...
- Oskar S, Uppsala

Måste bara ge er creds för otroligt snabb service! Beställde två slipsar igår och redan idag låg dem i brevlådan. Väldigt fin kvalitet för övrigt.
- Philip A, Skarpnäck

Dom slipsarna jag beställde (David, Oliver & Damien) var grymt bra. Riktigt fylliga slipsar - och jag är kräsen på just det - som skapar excellenta knutar. Jag kommer köpa mer här, inte minst pga den snabba leveransen! Hörs snart igen!
- Kristian S, Stockholm

Ett stort tack för en fantastiskt snabb service. Beställde på söndag em och hade slipsarna här hemma i Haparanda redan på måndag. Har aldrig varit med om så snabb service dessutom riktigt bra kvalitet i varorna. God Jul o Gott Nytt år!
- Sven Erik B, Haparanda

Vill bara tacka för snabb service både gällande leverans samt svar på mail. Rekommenderar er för vänner, hoppas ni fortsätter med det exemplariska arbetet, tack.
- Daniel, Göteborg

Stort tack för oerhört bra service...Och vad snabbt ja fick slipsarna. Var och hämtade dom idag. Hur kul som helst. O bra passa dom också. Håller sig i slipsknuten hur bra som helst. Vissa andra man köpt åker ju upp me tiden, men dessa håller sig fast o fint. .
-Andreas D, Skövde

Jag måste bara berömma er för den otroligt bra servicen och snabba svarstiden. Riktigt bra bemötande.
-Tobias C, Nol

Jag har beställt ett par slipsar från er och är jätte jätte nöjd! Kommer nog framöver bara beställar slipsar ifrån er. Jag har dock ett önskemål och det är att jag skulle vilja se lite fler "Paisley"-slipsar, för de är riktigt snygga! Tack på förhand! Ha det bra!
- Nima A, Stockholm

Hej, Fick idag er leverans och jag måste säga att jag är imponerad. Mycket bra service och väldigt bra kvalitet! Tack för hjälpen!
- Albin W, Stockholm

Tack återigen för perfekt service. Fick slips och näsduk igår och de stämde till 100% med chinosen. Kanon. Ber att få återkomma med fler beställningar. Supernöjd!
-Sven-åke T, Göteborg

Vill bara tacka för den fina servicen och er snabba leverans, slipsen till bröllopet i helgen är räddad! :) Tack! Kommer att handla igen!! :)
-Christian L, Malmö

Tack för en mycket snabb leverans. Bra jobbat.
-Fredrik L, Kolmården

Ville bara tacka för en grym service. Blev mycket överraskad att jag fick slipsarna redan idag. Dessutom, utomordentligt nöjd med kvalitén.
-Peter B, Helsingborg

Slipsen kom fram idag, den är skitsnygg och passar utomordentligt bra till min silvergråa kostym ;-D
Tack för en bra och snabbt genomförd affär!
-Simon W, Tyresö

Nu har jag fått min slips. Riktigt nöjd! Tack för en superbra service!
-Shara B, Stockholm

Fick mina flugor från er och vad mer kan man säga än Världsklass, snabb leverans, kanonpriser och sjukt mycket snygga mönster och grym kvalitet! Ni kan räkna med att jag kommer sprida detta till alla mina vänner!
Stort tack!
-Martin H, Helsingborg

Förutom extremt snabb leverans så är jag imponerad av er kundservice! Bra jobbat!
återkommer när jag behöver fylla på med fler slipsar.
-David S, Luleå

Ni är ju helt fantastiska, vilken service. Jag kommer alla gånger att rekommendera er när mina vänner och bekanta vill köpa slipsar, flugor etc på nätet. Tackar så mycket för hjälpen!
-Roni G, Stockholm

Hej & Tack!! Jag vill bara tacka för den utomordentliga servicen som jag fick efter min beställning. Slipsarna var snyggare än vad de var på bild och vilken fantastisk kvalité. De hade landat på måndagen när jag kom hem så det var ju perfekt. Min första men garanterat inte sista beställning. Ha det fantastisk och återigen, tack så jättemycket för hjälpen!
-Philip R, Södertälje

Ni är ju kungliga på ert företag. . . . Tummen upp dubbelt upp för detta. Så j....a snabba är ni. Och supergrymma att handla av.
Stort stort tack.
-Andreas D, Skövde

Jag har nu tre mycket vackra och välgjorda ullslipsar i min ägo. Hade höga förväntningar på er med tanke på ert goda rykte och är inte besviken! Och vilken snabb leverans! Känner mig mer omsorgsfullt behandlad av er än i många fysiska butiker jag varit i.
- Marcus G, Täby

Tack så mycket för hjälpen! Lutar nog åt att jag köper den, har ändå tänkt att köpa ett par andra saker också, så det är nog lika bra att slå till! Jag har trots allt aldrig blivit missnöjd med era produkter tidigare. Måste säga att ni håller hög standard. Snygga grejer, och bra kvalité! Det är svårslaget. Bra oknutna flugor är svåra att få tag på idag.
- Philip M, Nynäshamn

Tjenare! Grym service! Extremt snabb leverans av beställningen och mycket fin kvalitet på slipsen! Kommer definitivt handla fler gånger hos er! Ha de gott!
-Anders A, OxieLåt oss veta vad ni tycker om slipsarna och vår service. Maila på info@tieroom.se

Du kan också bli ett fan av Tieroom på Tieroom's fanclub on facebook där du kan diskutera slipsar med andra och ta del av senaste produktnytt.